Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

(VIDEO) Urmărește-i pe Bono și The Edge cântând „Stairway To Heaven”

Bono și The Edge au cântat o bucată din piesa Stairway To Heaven  a trupei Led Zeppelin într-un show de televiziune cu muzicieni irlandezi.

Cei doi au participat la „Songs From An Empty Room”, o emisiune pentru strângerea de fonduri pentru oameni din echipele trupelor, care nu au mai putut lucra din cauza COVID-19. În plus, Bono și The Edge au donat 230.000 de dolari pentru Mindinng Creative Minds and the Association of Irish Stage Technicians Hardship Fund, beneficiarii acestui eveniment.

Așa cum explică Bono în video, el și colegul său de trupă au ales acest cântec clasic ca un tribut pentru membrii echipei lor de turneu, care deseori cântau Stairway To Heraven când stabileau echipamentul U2.

„Echipa irlandeză de turneu – cea mai bună din lume, cu siguranță”, spune Bono. „Putem spune asta – iar noi, trupa U2, am fost peste tot în lume și se știe asta. Este un singur aspect agasant la echipa irlandeză, care trebuie totuși menșionat. Oriunde am merge în lumea asta, indiferent unde cânți – fie că e stadionul Olympia, sau 3 Arena sau Madison Square Garden – intri pe scenă și este un moment important, și auzi un cântec și spunem: „Niciodată n-o să cântăm asta”. Ei bine, da, așa e: E vorba despre Stairway To Heaven. Acești profesioniști cred că ei cântă mai bine această piesă decât noi, trupa. Și știți ceva, s-ar putea chiar să fie așa.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button