Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Marilyn Manson i se va alătura lui Ozzy Osbourne în turneul „No More Tours 2“

„Prințul Întunericului“ va ține totul în „întunecime“ în timpul turneului „No More Tours 2“ din America de Nord. Asta pentru că Marilyn Manson va fi invitatul special care va cânta împreună cu Ozzy Osbourne în această parte de lume, potrivit Loudwire.

Concertele din America de Nord sunt primele concerte de când a fost obligat să-și amâne turneul la începutul acestui an din cauza unor răni provocate de o căzătură și a unor consecințe neplăcute provocate de pneumonie. Osbourne începuse turneul „No More Tours 2“ cu Stone Sour în deschidere, dar Corey Taylor a revenit în Slipknot, așa că a fost nevoie de un alt invitat special. Așa intră în scenă Manson.

„Marilyn rupe live“,spune Osbourne. Manson a comentat: „Am fost în turneu cu Ozzy de multe ori și a fost al naibii de spectaculos de fiecare dată. Sunt onorat să o fac încă o dată. Nu se poate rata așa ceva“.

Turneul american ar trebui să se termine la 27 mai în Atlanta. Osborune a reprogramat și turneul european împreună cu Judas Priest.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button