Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

„OK Computer” (Radiohead), votat albumul anilor `90

Albumul Radiohead din 1997, „OK Computer”, a fost declarat „Albumul anilor 1990” într-un sondaj al postului BBC. „OK Computer” a depășit albume ale unor trupe precum Oasis, Nirvana ori R.E.M..

Radiohead a lansat albumul „OK Computer” în 1997. Este considerată cea mai bună lucrare a formației Radiohead, albumul fiind văzut că o piatră de hotar a muzicii anilor ’90. „OK Computer” a fost nominalizat la un premiu Grammy pentru „Albumul anului” și a fost recompensat cu premiul pentru cea mai bună interpretare muzicală alternativă.

Ascultătorii emisiunii „Sounds of the ’90s”, difuzată de Radio 2 și BBC Sounds, au fost rugați să voteze dintr-o listă de albume alcătuită de oameni din industria muzicală.

Oasis a fost singura trupă care a apărut de două ori in acest clasament, cu „(What’s The Story) Morning Glory” – pe locul doi și „Definitely Maybe”, pe locul patru.

Top 10 integral:

1. Radiohead – ‘OK Computer’
2. Oasis – ‘(What’s The Story) Morning Glory’
3. Nirvana – ‘Nevermind’
4. Oasis – ‘Definitely Maybe’
5. R.E.M. – Automatic For The People’
6. Pulp – ‘Different Class’
7. Alanis Morissette – ‘Jagged Little Pill’
8. The Verve – ‘Urban Hymns;
9. Primal Scream – ‘Screamadelica’
10. U2 – ‘Achtung Baby’

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button