Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

(VIDEO) Bono a scris o baladă pentru italieni

Bono a postat pe canalul oficial de Instagram al trupei U2 o baladă cântată la pian pe care a scris-o marți pentru italienii care trec prin clipe grele din cauza coronavirusului.

„Pentru italienii care au inspirat-o”, a scris el, „pentru irlandezi…pentru ORICINE care în ziua asta de St.Patrick se află într-un loc strâmt și încă mai cântă. Pentru medicii, asistentele, infiermierii din prima linie, pentru voi cântăm”.

„O mică vedere din Dublin”, a spus el înainte de a cânta balada la pian, din casa sa din Irlanda. „În această zi de St.Patrick, o melodioară s-a născut aici acum o oră. Cred că se numește Let Your Love Be Known.”

https://www.instagram.com/tv/B92YsciHcUu/?utm_source=ig_embed

 

“I walk through the streets of Dublin and no one was near,” cântă Bono. “Yes, I don’t know you/No I didn’t think I didn’t care/You live so very far away/Just across the square/You can’t touch, but you can sing across rooftops/Sing on the phone/Sing and promise me you won’t stop/Sing your love be known.”

Versurile au fost inspirate de italienii care și-au unit vocile cântând la ferestrele deschise în timpul carantinei cauzate de coronavirus. Mai mult de 2 500 de italieni au murit din cauza virusului în ultimele săptămîni, iar numprul continuă să crească la o rată alarmantă în ciuda măsurilor extreme pe care le-a luat țara.

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button