Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește videoclipul animat pentru single-ul solo al lui Roger Taylor

Roger Taylor a lansat un videoclip animat pentru noul single solo, IsolationCântecul a fost înregistrat în timpul perioadei de izolare și a fost lansat la finalul lunii trecute, o piesă despre care spune că reflectă „actuala perioadă de COVID-19”.

Clipul a fost produs de Animind Studio 2020. Într-un interviu pentru BBC Radio 6 Music, bateristul Queen a declarat că a scris Isolation în șopronul din grădina sa din Cornwall – un loc căruia îi zice „camera din grădină”. „Există o anumită frustrare pentru că nu știi ce se va întâmpla. A fost frustrare și anxietate în spatele acestei asituații, așa că m-am gândit să scriu un cântec despre  cum să-ți umpli ziua – adică rutina din izolare. Este ceva cu care nu suntem obișnuiți. Este o reflexie directă a modului în care m-am simțit la vremea respectivă”, a spus Taylor.

În același interviu, Taylor a spus că el crede că dacă Freddie Mercury ar fi fost în viață, Queen ar fi făcut muzică în continuare. Queen și Adam Lambert vor reveni în turneu anul viitor în lunile mai, iunie și iulie, o serie de concerte care include și 10 nopți la O2 Arena din Londra.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button