Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Till Lindeman (Rammstein) lansează videoclipul pentru varianta orchestrală a noului său single

Liderul trupei Rammstein, Till Lindeman, a lansat videoclipul pentru vesiunea orchestrală a noului său single, Lubimi Gorod, cântat în întregime în limba rusă. Cântecul face parte de pe coloana sonoră a filmului Deviataiev, care a fost lansat la 29 aprilie.

Piesa, în traducere Beloved Town (Orașul iubit), este o baladă cântată la pian și a fost compusă de Ievgheni Dolmatovski (versuri) și Nikita Bogoslovski. Originalul a fost cântat de Mark Bernes în 1939.

Filmul Deviataiev, regizat de Timur Bekmambetov, este despre pilotul sovietic Mihail Deviataiev, care a fost prins de nemți în timpul celui de Al Doilea Război Mondial. Organizează o evadare dintr-o tabără de concentrare aflată pe insula Usedom din Marea Baltică deturnând un avion.

Așa cum au declarat, Lindemann, proiectul format din vocalistul Till și producătorul și multi-intrumentalistul suedez Peter Tagtren, va lansa un film-concert, Live In Moscow, la 21 mai. Este vorba despre conccertul din 15 martie 2020 de la Moscova, de la VTB Arena.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button