Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Roger Taylor: „Queen ar face muzică și acum dacă Freddie Mercury ar fi încă în viață”

Roger Taylor crede că trupa Queen încă ar face muzică dacă Freddie Mercury nu ar fi murit, scrie Classic Rock.

Bateristul a vorbit la BBC Radio 6 Music unde a spus: „Chiar cred asta. Eu și Freddie…a fost cel mai bun prieten al meu și eram foarte, foarte apropiați. Ne-am dezvoltat împreună și practic am trăit unul în hainele celuilalt, la propriu, pentru o perioadă. Chiar cred că am fi făcut lucruri împreună pentru că era o colaborare grozavă. Nu știu dacă John Deacon mi-ar da voie…evident John nu era chiar potrivit pentru asta din punct de vedere mental, dar ceilalți trei eram. Îmi place să cred că am fi făcut lucruri împreună, indiferent de ce înseamnă asta. Cred că lui Brian May, mie și lui Adam Lambert ne place să facem acest spectacol, care pare să fie din ce în ce mai bine. Și cât timp putem să-l face, o să-l facem”.

Taylor a vorbit și despre single-ul său solo, Isolation, spunând că a scris această piesă în șopronul din grădina sa din Cornwall, pe care-l numește „camera sa din grădină.”

„Există o anumită frustrare pentru că nimeni nu știe ce o să se întâmple. Era și frustrare și anxietate în spatele acestei situații, așa că m-am gândit  să scriu un cântec despre cum să treci peste zi – despre rutina în izolare. Este ceva cu care nu suntem obișnuiți. Este o reflecție directă a modului în care mă simțeam în izolare”.

În privința amînării turneului Rhapsody în Marea Britanie și Europa, Taylor spune că el, May și Adam Lambert au fost „dezamăgiți”, adăugând: „Îmi place să merg în turneu, mie și lui Brian ne place cel mai mult, asta facem, la asta ne pricepem cel mai bine. Sunt enorm de mândru de trupa noastră. Mi-am dorit mereu să fiu într-o trupă. Nimeni nu s-a așteptat să dureze atât, suntem absolut norocoși să sărim din generație în generație și suntem foarte fericiți să fim încă pe afiș.”

Queen și Adam Lambert vor reveni în turneu în mai, iunie și iulie anul viitor – o serie de concerte care va conține 10 seri la arena O2 din Londra.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button