Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește-l pe actorul Paul Mescal în videoclipul Rolling Stones, „Scarlet”

Luna trecută, Rolling Stones a lansat piesa Scarlet, realizată împreună cu chitaristul Led Zeppelin, Jimmy Page.

Piesa a fost înregistrată în octombrie 1974 și va apărea pe ediția de lux a albumului Goats Head Soup , la 4 septembrie.

Trupa a lansat acum și un videoclip, cu Paul Mascal, actor nominalizat la Premiile Emmy, care a jucat recent în seria BBC, Normal People. Videoclipul a fost filmat în interiorul hotelului londonez Claridge și începe cu personajul lui Mescal spunând către cameră: „Hei, Scarlet! Sunt puțin cam beat. Îmi pare rău, te iubesc, așa că o să cânt un cântecel.” Și începe să cânte și să meargă prin hotel, să danseze și să bea și să facă tot felul de nebunii. Filmarea a avut loc în timpul perioadei de izolare.

Paige i se alătură în această piesă lui Rick Grech, bassist Blind Faith.

Vorbind despre înregistrarea piesei, Keith Richards spune: „Îmi amintesc că am intrat în studio la finalul sesiunii de înregistrări a Led Zeppelin. Tocmai plecau, iar noi eram următorii programați și cred că Jimmy a decis să rămână. Practic nu o trăgeam ca o piesă. Era un fel de demo, doar să vedem cum sună, dar a ieșit foarte bine. ”

Mick Jagger adaugă: „Îmi amintesc când am cântat prima oară cu Jimmy și Keith în studioul de la subsol al lui Ronnie. A fost o sesiune grozavă.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button