Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Martin Scorsese pregătește un documentar despre scena muzicală a anilor`70 din New York

Nici nu s-a lansat bine „The Irishmen” și deja aflăm că Martin Scorsese lucrează deja la un alt film. Este vorba despre un documentar despre scena muzicală  a anilor`70 din New York. De altfel, Scorsese nu este la primul proiect care are ca temă muzica și rock`n roll.

După ce HBO a anulat continuarea seriei VINYL, produsă împreună cu Mick Jagger, după numai un sezon, Scorsese încearcă acum să exploreze scena vibrantă a muzicii din New York-ul anilor 1970 într-un viitor documentar.

Se pare că la acest proiect va colabora cu Ron Howard și Brian Grazer. Nu se cunosc detalii despre acest proiect, dar având în vedere dragostea lui Scorsese pentru subiectele rock`n roll, fanii se pot aștepta la un multă muzică bună și la un film unic.

Poate nu știu mulți, dar New York-ul anilor 1970 nu are nicio legătură cu ceea ce reprezintă orașul astăzi. Times Square era populată de prostituate , pești și dealeri de droguri, iar locuri precum Max’s Kansas City, CBGB, și The Fillmore East găzduiau unele dintre cele mai tari concerte de la vremea aceea.

Scorsese a mai produs documentarul din 2016 al lui Amir Bar-Lev despre Grateful Dead – Long Strange Trip. Alte filme cu subiect despre această lume pe care Scorsese l-a și regizat și produs în ultimii ani este documentarul de anul acesta despre Bob Dylan – Rollin Thunder Revue Tour, un documentar recent lansat despre The band – Once We Were Btothers: Robbie Robertson and The band; și documentarul din 2011 despre viața lui George Harrison – Living in the Material World. Ca să nu mai vorbim despre documentarul din „976 despre concertul de adio al trupei The Band – The Last Waltz.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button