Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

(VIDEO) Urmărește-l pe Brian Johnson cântând cu trupa Geordie, înainte de AC/DC

Canalul de Youtube al lui Brian Johsnon a difuzat două interpretări TV ale lui Brian Johsnon cu Geordie, trupa pe care acesta a avut-o înainte de AC/DC. Prima este interpretarea piesei All Because Of You care a ajuns în Top 10 în Marea Britanie în 1973, în perioada de promovare a albumului de debut, Hope You Like It. A doua este un live Geordie al piesei Goodbye Love  la „Pop 75”, o emisiune care era difuzată în Germania de Vest în perioada 1974 și 1979.

În februarie, chitaristul Angus Young a povestit cum s-a întâlnit pentru prima dată Bon Scott cu Johnson la începutul anilor 1970. „Bon a fost într-o trupă care avea turneu prin Marea Britanie, și erau în deschidere la trupa în care era Brian, adică trupa Geordie”, spune Angus.

„Oricum, ei cântau, și așa cum povestește Bon, asculta Geordie și pe Brian, și la un moment dat a auzit acest țipăt despre care a spus că suna extraordinar – ca și cum Little Richard era pe scenă. Apoi, l-a văzut pe tipul repsectiv pe jos. Bon a crezut că e ceva grozav – cea mai bună interpretare pe care o văzuse, și cel mai bun cântăreț pe care-l auzise în ultimii ani. Dar ceea ce nu știa e că, după aceea a aflat, Brian a avut o criză de apendicită. Dar Bon a crezut că așa e actul artistic. S-a gândit că tipul respectiv este incredibil. Era pe jos și tot atingea notele alea înalte”.

Brian a vorbit și el despre momentul în care drumurile lui și ale lui Bon s-au încrucișat. „L-am întâlnit pe Bon în 1973 sau 1974. Trupa lui cânta în deschidere la trupa mea, Geordie. Am avut o criză de apendicită foarte dureroasă și m-am pus pe podea, agitându-mă și zvârcolindu-mă. Dar am continuat să cânt. Se pare că le-a spus băieților din trupă, la AC/DC mă refer, să l-a văzut pe tipul ăsta, Brian Johnson care a fost grozav. „Era pe jos, țipând – ce interpretare!”. Bineînțeles, că nu era o interpretare. Eram foarte bolnav.”

La 25 iulie 1980, AC/DC lansat Back In Black în SUA, urmând să fie lansat în Marea Britanie la 31 iulie. Era primul album fără Scott, care murise cu numai câteva luni în urmă. Trupa a decis destul de repede să-l angajeze pe Johnson să cânte în locul lui Scott și s-au deplasat în Bahamas timp de șase săptămâni pentru a face albumul.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button