Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește încercarea de evadare a lui Corey Taylor dintr-o casă din plin deșert, în videoclipul „Black Eyes Blue”

Corey Taylor a lansat videoclipul celui mai recent single al său, Black Eyes Blue. Regizat de DJay Brawner, videoclipul suprarealist îl urmărește pe solistul Slipknot încercând să evadeze dintr-o casă aflată în plin deșert.

Black Eyes Blue este una dintre cele două piese lasnate de Corey înainte de lansarea albumului său de debut solo, CMFT. Cealaltă piesă, CMFT Must Be Stopped a fost însoțită de un video în care apar Lars Ulrich de la Metallica, Rob Halford de la Judas Priest, Lzzy Hale de Halestorm și Marilyn Manson.

CMFT a fost înregistrat în Las Vegas la Studiourile Hideout cu producătorul Jay Ruston, iar Taylor a fost acompaniat de: chitariștii Christian Martucci și Zach Throne, bassistul Jason Christopher și bateristul Dustin Robert.

„Toate cântecele au fost scrise de-a lungul anilor, dar nu s-au potrivit cu niciuna din trupe. Este un material care a stat deoparte. Și apoi mi-am dat seama: Am toate cântecele astea, și tot am zis că să fac un album solo, și mi-am zis că este momentul perfect pentru a-l face.

Iar alegerea băieților a fost perfectă, pentru că tuturor ne place aceeași muzică – același tip de rock, de punck, metal, și am putut include aceste influențe în tot.”, sune Taylor.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button