Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Marilyn Manson a lansat prima piesă de pe viitorul album, „We Are Chaos”

După multe speculații, Marilyn Manson a confirmat că noul său album de studio va fi lansat în curând. Urmarea materialului din 2017, Heaven Upside Down, se numește We Are Chaos și va putea fi cumpărat începând cu 11 septembrie.

Albumul a fost co-produs de Manson și Shooter Jennings, iar videoclipul piesei lansate și care poartă titlul albumului a fost regizat de Matt Mahurin.

„Când ascult We Are Chaos acum, pare că a fost ieri sau că totul se repetă, așa cum s-a întâmplat mereu, făcând să pară că piesa care dă titlul albumului și toate poveștile le-am scris azi. Acest album a fost înregistrat fără ca cineva să-l fi ascultat înainte de a fi gata. Există o față A și o față B în mod tradițional. Dar la fel ca un LP, este un cerc aplatizat și depinde de ascultător să pună ultima piesă de puzzle în poza aranjamentului pieselor.

Acest concept de album este oglinda a ceea ce eu și Shooter am construit pentru ascultător. Sunt atât de multe camere, dulapuri, seifuri și sertare. Dar în suflet sau în muzeul amintirilor tale, cele mai rele sunt întotdeauna oglinzile. Cioburi și așchii ale unor fantome mi-au bântuit mâinile când am scris mare parte din aceste versuri”, spune Mason despre album.

Coperta pentru We Are The Chaos  a fost pictată chiar de Manson, pentru acest material, și se numește Inifinite Darkness , care este de asemenea titlul unei melodii de pe acest material.
Marilyn Manson: We Are Chaos
1. Red, Black And Blue
2. We Are Chaos
3. Don’t Chase The Dead
4. Paint You With My Love
5. Half-way & One Step Forward
6. Infinite Darkness
7. Perfume
8. Keep My Head Together
9. Solve Coagula
10. Broken Needle

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button