Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Soen lansează videoclipul noului single, „Antagonist”

Trupa suedeză de metal progresiv, Soen, a lansat videoclipul pentru cel mai nou single al lor, Antagonist. Acesta face parte de pe viitorul album Imperial care va fi lansat la 21 ianuarie.

Poți asculta Antagonist diseară, la Radio Total, începând cu ora 20 în programul „Total Metal”.

Trupa a anunțat și un turneu european în primăvara anului viitor. Poți vedea mai jos datele turneului și coperta noului album.

„Vom fi întotdeauna trupa care are vechea dorință de a lupta pentru libertate și toate lucrurile importante în viață, oamenii, cei care sunt defavorizați.”, spune bateristul Martin Lopez. „Trebuie întotdeauna să răspunzi la semnele mari de întrebare, cum ar fi ce naiba facem cu viețile noastre și unde a dispărut empatia. De ce naiba ne testăm și ne punem la încercare și ne lovim noi ca specie?”

Membrii fondatori Joel Ekelöf (voce) și Martin Lopez (tobe), împreună cu Lars Enok Åhlund (clape și chitară), Oleksii “Zlatoyar” Kobel (bass) și Cody Ford (chitară) continuă călătoria unică a trupei prin psihicul speciei noastre și enigma timpurilor pe care le trăim. Sunt opt piese pe album, tăioase, dure și construite din frustrare, reflecții și speranță.

„În viața mea încerc să fie cât pot de adevărat, de real, dar cred că muzica Soen și natura sunt singurele locuri în care chiar pot fi eu însumi”, explică Martin Lopez. „Când ești acasă, și faci muzică, scrii versuri, acolo reușești să te exprimi fără a fi judecat și în deplină libertate.

Evident, este o eprioadă teribilă, nebunească pentru toată lumea, iar pentru noi, ca trupă, a fost foarte frustrant să nu mai putem cânta în concerte, dar ne-a și oferit ă fereastră limpede a oportunității de a realiza acest album în întregime. Am putut petrece 12 ore pe zi, timp de mai multe zile, pentru a aduce Imperial acolo unde am vrut cu adevărat.”

 

Soen Imperial European Tour
Apr 6:  NOR Oslo. John Dee
Apr 7: SWE Gothenburg, Pustervik
Apr 8: DEN Odense, Posten
Apr 9: GER Leipzig, Hellraiser
Apr 10: POL Warsaw, Proxima
Apr 11: GER Berlin, Fraanz
Apr 13: GER Aschaffenburg, Colos Saal
Apr 14: SWI Pratteln, Z7
Apr 15: GER, Munich, Backstage Halle
Apr 16: ITA San Donà di Piave, Revolver Club
Apr 17: ITA Rome, Largo Venue
Apr 20: ITA, Milan, Magazzini Generali
Apr 21: GER Cologne, Luxor
Apr 22: UK London, O2 Academy Islington
Apr 23: NED Amsterdam, Melkweg
Apr 25: GER Hamburg, Logo,
APr 28: SWE Stokholm, Klubben
Apr 30: FIN Tampere, Olympia
May 1: FIN Helsinki, Tavastia

Soen: Imperial
1. Lumerian
2. Deceive
3. Monarch
4. Illusion
5. Antagonist
6. Modesty
7. Dissident
8. Fortune

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button