Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă „Under the Graveyard“, noua piesă a lui Ozzy Osbourne

La numai câteva zile după ce soția sa, Sharon, a anunțat că Ozyy Osbourne va scoate un nou album în ianuarie anul viitor, iată că putem asculta deja o nouă piesă pregătită de bătrânul rocker. „Under The Graveyard“ a fost lansată azi și o puteți asculta pe Radio Total unde intră deja la rotit.

„S-a simțit total lipsit de valoare“ a spus ea. „Se uita la TV la un documentar despre o trupă, și erau într-un turneu cu autocarul…Nu s-a putut uita la el. Aproape că îi venea să plângă și a spus: – Îmi lipsește viața mea. Îmi vreau viața înapoi.. A fost foarte dificil pentru el. Dar își revine. Va reveni“, declara recent Sharon Osbourne.

„Under the Graveyard” este prima piesă de pe noul album „Ordinary Man“, care urmează să fie lansat la începutul anului viitor. Înregistrat în Los Angeles, albumul îl are pe producătorul Andrew Watt la chitară, Duff McKagan de la Guns N`Roses la bass și Chad Smith de la Red Hot Chili Peppers la tobe.

Noul proiect, pe care Ozzy l-a numit „cel mai bun album pe care l-am făcut vreodată“, a fost realizat în numai patru săptămâni și a adăugat că l-a ajutat să se recupereze.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button