Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește-i pe Queen și Adam Lambert interpretând „The Show Must Go On”

Queen și Adam Lambert au lansat o versiune live a piesei Queen din 1991, The Show Must Go On. Aceasta face parte de pe viitorul album live, Live Around The World, care va fi lansat la 2 octombrie . The Show Must Go On  a fost filmat la O2 Arena din Londra, în cadrul turneului european din 2018.

The Show Must Go On este un cântec cu un mesaj profund cu care rezonează toată lumea”, spune Lambert. „Cred că toți avem momente în viață când simțim că soarta ne este potrivnică, și avem de urcat o pantă. Mereu am simțit o ușurare în mijlocul publicului când cântam această piesă. Cred că putem recunoaște cu toții că este o declarație a lui Freddie făcută în timpul călătoriei sale: se lupta pentru viața sa.”

https://www.youtube.com/watch?v=odtNNiIzv1k&feature=emb_logo

The Show Must Go On a fost lansată inițial ca piesa finală de pe albumul Queen Innuendoînregistrată când deja Freddie Mercury se lupta cu HIV.

„Deși eram conștienți toți de iminenta tragedie a lui Freddie, am avut o perioadă plină de inspirație și bucurie în studio, făcând albumul Innuendo”, spune Brian May. „Nu prea am vorbit despre boala lui Freddie. Nu voia decât să ne facem treaba ca de obicei, cât se putea de mult.”

Live Around The World va fi lansat la 2 octombrie pe CD, DVD, BluRay, vinil și sub formă digitală și pe platformele de streaming.

Bateristul Roger Taylor explică: „Practic nu ne mai uitasem la filmulețele alea înainte, pentru că fusesem ocupați cu turneul. Nu eram conștienți de cât de bine suna trupa. Așa că ne-am gândit, ei bine, poate că putem face un album live cu cele mai bune momente din concertele pe care le-am avut în ultimii opt ani cu Adam Lambert.”

Lambert adaugă: „Pentru că nu putem merge în turneu anul acesta am vrut să dăruim fanilor ceva, iar un album live pare foarte potrivit. Este pentru prima dată când am lansat un album împreună și ne-am simțit foarte bine să punem totul cap la cap, alegând interpretările preferate din ultimii șapte ani.”
Edițiile de DVD și BluRay vor avea un material în plus, inclusiv un duel la tobe între Taylor și fiul său Rufus Taylor, baterist în trupa The Darkness, și solo-ul la chitară al lui May, Last Horizon.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button