Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Greta Van Fleet lansează un misterios videoclip pentru piesa „Age Of Machine”

Greta Van Fleet a lansat videoclipul piesei Age Of Machine , care a fost lansată săptămâna trecută.

În video apar examinarea și distrugerea unei statui grecești, mai multe mașinării și membrii trupei care primesc picături în ochi înainte de trece cu motocicletele printr-un tunel. Este o înșiruire ciudată de evenimente.

Într-o declarație oficială, membrii trupei declară: „Clipul creează un nou univers plin de simbolism și lasă loc de interpretări, cu șoapte de reflecții ale modernismului. Este un răspuns, o bucățică de artă într-o conversație lungă – patru frați care petrec foarte pușin timp online, au multe întrebări – despre tehnologie și care e viitorul acesteia, ce înseamnă și ce dăm noi oamenii la schimb.

Videoclipul se adresează frumuseții din jurul nostru care se destramă, dar care lasă privitorului esența finală, indiferent dacă ne concentrăm asupra climei, industriliasmului, intimității, încrederii în sine, tadițiilor, umanității sau altor repere. Singurul concept limpede în acest video este că trupa alege viața.”

Videoclipul a fost regizat de Greta Van Fleet împreună cu Matthew Daniel Siskin, care a lucrat cu trupa și la My Way, Soon. Age Of Machine se află pe cel de-al doilea album al trupei care va fi lansat anul următor la 16 aprilie.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button