Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă „Superblood Wolfmoon”, al doilea single Pearl Jam de pe albumul Gigaton

La numai câteva zile de când membrii trupei Pearl Jam îi invita pe fani să-și îndrepte telefoanele către Lună, grupul a lansat Superblood Wolfmoon. 

Este a doua piesă de pe albumul Gigaton și este diferită cel puțin de prima lansată Dance of the Clairvoyants, pentru care au lansat nu mai mult de trei variante de videoclip, după șapte ani de pauză.

Săptămâna trecută, trupa a făcut un teaser la piesă folosind „augmented reality software” pe site-ul lor unde, când era îndreptat spre Lună, telefonul ar fi putu reda un clip scurt al piesei.

Vorbind despre noul album chitaristul Stone Gossard a spus: „Vocalistul Eddie Vedder a făcut o treabă grozavă. A fost o serie de cântece, iar le-a mixat și selectat exact pe cele care urmau să fie speciale. A făcut o treabă grozavă scoțând la iveală personalitatea fiecăruia dintre noi. Ar fi fost probabil diferit decât ar fi făcut fiecare dintre noi în mod individual, dar așa a captat, cred, spiritul trupei”.

Gigaton va fi lansat la 27 martie.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button