Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Queen și Adam Lambert anunță noul album „Live Around The World”

Queen și Adam Lambert au anunțat că vor lansa primul album live realizat împreună. Live Around The World va fi lansat la 2 octombrie pe CD, DVD, BluRay, vinil și sub formă digitală și pe platformele de streaming.

Inspirația pentru acest album a venit după ce Queen și Adam Lambert au difuzat pe streaming YouTube Watch Party în iunie, o selecție a celor mai bune momente din concertele precedente după amânarea turneului Rhapsody.

Bateristul Roger Taylor explică: „Practic nu ne mai uitasem la filmulețele alea înainte, pentru că fusesem ocupați cu turneul. Nu eram conștienți de cât de bine suna trupa. Așa că ne-am gândit, ei bine, poate că putem face un album live cu cele mai bune momente din concertele pe care le-am avut în ultimii opt ani cu Adam Lambert.”

Live Around The World va include piese care au fost personal selectate de Taylor, Lambert și chitaristul Brian May, din mai mult de 200 de concerte.

May spune: „În vreme ce toți ne luptăm cu provocarea de a realiza concerte live într-o lume dominată de un dușman viral formidabil, pare perioada perfectă pentru noi să creăm o colecție de astfel de momente din concertele Queen făcute de-a lungul anilor împreună cu fratele nostru Adam Lambert.

Ascultând și văzând aceste piese, veți călători împreună cu noi în jurul lumii și veți trece printr-o experiență complet diferită. Colecția are punctul culminant la Sydney, la începutul acestui an, când, pentru a ajuta Fire Fight Australia, am recreat concertul Queen Live Aid. A fost un eveniment istoric pentru o cauză importantă – cu poate cel mai ridicat nivel de adrenalină de la origialul Live Aid din 1985.

Mă face fericit în mod special, astfel încât putem împărtăși acest unic moment cu toată lumea.”

Lambert adaugă: „Pentru că nu putem merge în turneu anul acesta am vrut să dăruim fanilor ceva, iar un album live pare foarte potrivit. Este pentru prima dată când am lansat un album împreună și ne-am simțit foarte bine să punem totul cap la cap, alegând interpretările preferate din ultimii șapte ani.”
Edițiile de DVD și BluRay vor avea un material în plus, inclusiv un duel la tobe între Taylor și fiul său Rufus Taylor, baterist în trupa The Darkness, și solo-ul la chitară al lui May, Last Horizon.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button