Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă „A Soul’s Flight”, un nou single River Of Stone

River Of Stone a lansat, la începutul lunii Oblivion, cel de-al treilea material si, impreuna cu acesta, primul single, A Soul’s Flight. River of Stone este un one-man project, care a debutat în 2018 cu EP-ul Echoes.

„Primul EP a fost ceva mai „metal”. După care am început să fac totul mai simfonic. Am adăugat mai întâi pian, apoi viori, orchestră, flaut. Un mare plus, am avut noroc ca l-am cunoscut si pe Alin Nechita, unul dintre chitariștii de la Abigail, care m-a ajutat cu mix & mastering si a facut sa sune totul mult mai „profi”. El a lucrat la EP-ul din 2019, Who We Are Is Not Enough, și la albumul actual din 2020, Oblivion.

Pe Oblivion este vorba în mare parte despre „erodarea” civilizatiilor, despre cum cad in uitare, despre cum ne facem rau singuri, pe mai multe planuri: religios (Divided We Stand), social (As Kingdoms Fall), furia naturii (Light Burns Deeper, Black Rain), povestește Aurelian Costache, cel din spatele acestui proiect.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button