Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Noul album al celor de la Greta Van Fleet va fi următorul pas în „evoluția și sunetul trupei”

Au fost 12 luni cam „tricky” pentru băieții de la Greta Van Fleet, care s-au luptat cu emoțiile aclamărilor în întreaga lume, dar și cu îngrijorări legate de boală și spectacole anulate, deși în februarie spuneau că turneul este „și revigorant dar și epuizant în același timp”, scriu cei de la Kerrang!.

Acum, la sfârșit de an, membrii trupei privesc cu încredere spre anul care urmează, cu concertele care le-au mai rămas și cu al doilea album al lor, care să fie, dacă nu mai bun, măcar la fel de bun precum cel de debut, Anthem Of The Peaceful Army.

„Intenționăm să fie o lansare întreagă, albumul întreg”, a declarat pentru Kerrang!, solistul Josh Kiszka. „Timp de două luni în mijlocul verii, în acest an, ne-am pus pe scris și înregistrat, și sperăm ca undeva pe la începutul anului să-l putem lansa. Suntem foarte nerăbdători și entuziasmați”

Întrebat dacă Greta Van Fleet are ceva de demonstrat cu această lansare, Josh spune: ”Sincer, modul în care abordăm muzica noastră, este că o scriem pentru oricine are un motiv să o asculte (râde). Creăm ceva simplu de dragul de a face o operă de artă de care să fim mândri, care nouă înșine să ne placă să o ascultăm. Nu cred că avem ceva de demonstrat, în mod special, dar punem punctul pe i în cazul unor chestiune din lumea și societatea noastră. Există astfel de elemente pe acest album. Și cred că este următorul pas în evoluția și sunetul acestei trupe”.

Sursa foto: Facebook Greta Van Fleet

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button