Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Un concert-tribut în onoarea lui Neal Peart a fost anunțat

Un concert -tribut în onoarea lui Neal Peart, bateristul trupei Rush, va avea loc în luna mai. Peart a murit la 20 ianuarie din cauza cancerului la creier, la 67 de ani. Concertul se va numi A Night For Neal  și va avea loc la 16 mai în orașul în care s-a născut, St. Catherines, Ontario.

Evenimentul, care este organizat împreună cu familia bateristului, va aduce pe scenă mai mulți cântăreți și trupe. Banii obținuți în urma acestui eveniment vor ajunge la mai multe organizații de caritate și spitale. ”Suntem extraordinar de fericiți să susținem acest eveniment de caritate de care vor beneficia mai multe organizații care ne sunt foarte aproape de inimă”, su spus părinții bateristului, Glen și Betty Peart.

Imediat după decesul lui Neal Peart, membrii mai multor trupe au adus tribut bateristului. Printre aceștia s-au aflat cei din metallica, Black Sabbath, Kiss, Judas Priest, Foo Fighters.

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button