Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Două chitare ale lui Eddie Van Halen vor fi scoase la licitație

S-a anunțat o incredibilă licitație cu obiecte care le-au aparținut lui Eddie Van Halen și trupei Nirvana.

Julien’s Auctions au dezvăluit că erau deja în discuții cu Eddie înainte de decesul acestuia pentru a asigura câteva obiecte pentru această licitație. „Ne pregătim pentru licitația anuală Icons & Idols: Rock and Roll, și ne-a șocat vestea morții lui Eddie Van Halen”, spune președintele casei de licitații, Darren Julien. „Suntem onorați să includem la acest eveniment două dintre emblematicele sale chitări, care l-au însoțit în strălucita sa carieră ca unul dintre cei mai mari și mai înzestrați chitariști.”

Instrumentele despre care vorbește sunt o chitară electrică 2004 EVH Charvel Art Series și o chitară electrică cutomizată pe care a făcut-o Eddie la studioul din casa lui în 1991, împreună cu tehnicianul Matt Bruck. Ambele chitare erau adaptate și customizate stilului său, și se estimează că fiecare va fi vândută pentru sume cuprinse între 40.000 și 80.000 de dolari.

În plus, chitara Fender Stratocaster zdrobită de Kurt Cobain în turneul In Utero va fi pe lista de licitație. Aceasta va avea loc între 4-5 decembrie în Beverly Hills.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button