Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Fender a vândut un număr record de chitare în acest an

În timp ce sectorul live suferă din plin din cauza pandemiei cu coronavirus, multe companii producătoare de chitare au descoperit că vânzările lor practic au crescut în acest an, iar cererea pentru instrumentul emblematic al rocklului rareori a fost mai solicitat. Și asta probabil datorită mulți iubitori de muzică au ales să învețe să cânte la chitară în timpul perioadei de izolare.

Potrivit New York Times, companii precum Gibson, Martin și Taylor au făcut vânzări mari, dar Fender în mod special a înregistrat un record de vânzări anul acesta. „Nu mi-am imaginat niciodată că vom avea un record anul acesta”, spune directorul executiv al Fender Musical Instruments Corporation, Andy Mooney.

„Am spart atât de multe recorduri…Va fi anul cu cele mai multe vânzări din istoria Fender. Dacă m-ați fi întrebat în martie nu aș fi crezut că o să ajungem azi aici.”, spune el.

Și cu ajutorul aplicației Fender Play, gigantul producător de chitare a crescut de la 150.000 la 930.000 de utilizatori între martie și finalul lunii iunie, o creștere de aproape 600 de procente.

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button