Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Tony Iommi: „Vorbesc zilnic cu Ozzy”

Tony Iommi spune că vorbește în fiecare zi cu vechiul său coleg din Black Sabbath, Ozzy Osbourne, în această perioadă de izolare din cauza noului coronavirus.

Ozzy ar fi trebuit să ajungă în Elveția în această lună pentru tratament împotriva bolii Parkinson, dar din cauza carantinei din SUA și Europa, a fost nevoit să-și amâne călătoria.

Vorbind pentru emisiunea Birmingham Live despre ceea ce face în timpul izolării, Iommi spune: „Mi-am spălat mașina, am făcut curățenie în garaj, am făcut tot felul de trebușoare prin casă, de care îți dai seama că trebuie făcute. Eu și Maria ne-am uitat la seriale – Ozark și Boardwalk Empire, printre altele – și am cântat la chitară. Seamănă puțin cu perioada în care ești în turneu, doar că nu trebuie să ieși pe scenă să cânți. Ești blocat într-o cameră în fiecare noapte. Vecinii mi-au aruncat un bilețel pe sub ușă întrebându-mă dacă am nevoie de cumpărături. Ai grijă de sufletul ăsta bătrân”

Cred că chestia asta ne-a unit, ne-a adus mai aproape. Țin legătura zilnic cu Ozzy, pentru că încearcă să depășească problemele medicale pe care le are, în Los Angeles.”

Iommi organizează în prezent o licitație online pentru a strânge fonduri pentru Heartlands Hospital Charity din Birmingham. Este vorba despre o chitară și alte accesorii, corzi personale ale lui Iommi, o scrisoare de autenticitate și o fotohgrafie cu Tony și chitara.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button