Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ozzy Osbourne a lansat videoclipul piesei „Ordinary Man”

Ozzy Osbourne a lansat videoclipul piesei Ordinary Man pe care a realizat-o împreună cu Elton John, și care face parte de pe albumul cu același titlu.

În videoclip, fostul lider al trupei Black Sabbath privește pe un ecran mare secvențe cu el de când era mai tânăr. Elton John nu apare în video. De altfel, secvențele fac parte din viitorul documentar despre viața Prințului Întunericului, Biography: The Nine Lives Of Ozzy.

Vorbind despre colaborarea cu Elton John, Ozzy spune: „Purși simplu s-au întâmplat toate. Când scriam Ordinary Man, mi-am amintit de un cântec mai vechi de-ale lui Elton și i-am zis lui Sharon: Mă întreb dacă o să vrea să cânte pe piesa asta. L-am întrebat și a acceptat să cânte, și cu vocea  și la pian pe acest cântec”.

Primul album al lui Ozzy lansat de la Scream în 2010 s-a dovedit a da lovitura, ajungând în primele trei locuri în topurile albumelor din Marea Britanie și SUA.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button