Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Angus Young: „E puțin cam târziu pentru noi să facem o baladă”

Angus Young a vorbit despre cariera trupei AC/DC și longevitatea acesteia într-un interviu pentru Total Guitar. Chitaristul a privit în urmă la cariera sa, anii de început și vorbește despre muzica pe care îi place să o asculte.

„Oamenii ne-au spus că ne-am cam mâncat mălaiul! Unele trupe dispar atunci când încearcă să se adapteze la ce se cântă în prezent. Noi cântăm rock. E puțin cam târziu pentru noi să facem o baladă. La rock ne pricepem cel mai bine.

Uneori sunt întrebat dacă vreau să cânt și altceva decât AC/DC. Sigur, acasă cânt puțin blues, dar după cinci minute renunț. Și cânt iar hard-rock. ”, spune Angus.

Întrebat dacă ține pasul cu noua muzică, Angus răspunde: „Nu. Când mă urc în mașină, Muddy Waters este primul care se aude, chiar dacă înregistrarea aia am ascultat-o de 400 de ori. Îmi place, și îmi place și Chick Berry. În ziua de azi totul sună atât de cuminte, fără zgomote, fără vâjăieli. Mie îmi plac vâjâielile, șuierăturile. Îmi place să aud valvele amplificatorului încălzindu-se. Este energie pură.

Încă mai stau cu orele și ascult sunetul pe care îl face chitara lui Chick Berry. Nu trece o zi în care să nu cânt la chitară. Am degetele astea care continuă să-și facă treaba.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button