Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Opeth anunță turneu anul viitor pentru a sărbători 30 de ani de carieră. Iar fanii aleg piesele

Trupa suedeză de metal progresiv, Opeth, va celebra 30 de ani de activitate anul viitor cu un turneu. Vor fi opt concert care vor începe la Berlin la 13 octombrie și se vor încheia la 25 octombrie la Lisabona.

Pentru a face sărbătoarea și mai interesantă împlicând fanii, Opeth le cere acestira să voteze piesele pe care vor să le asculte la concert. Pot face asta pe site-ul trupei, luni, 7 septembrie la ora 9 dimineața, ora locală în Marea Britanie, când vor începe și biletele să fie puse în vânzare.

„Plănuim câteva concerte în toată lumea în 2021 unde practic poți alege cântecele din setlist. Și pentru că sărbătorim 30 de ani, ne-ar plăcea să cântăm câte o piesă de pe fiecare din cele 13 pe care le-am scos.”, spune liderul trupei, Mikael Åkerfeldt.

„Fanii aleg piesa de pe fiecare album, iar noi vom cânta piesele cu cele mai multe voturi. S-a mai făcut asta, nu de către noi. Sunt foarte entuziasmat și nerăbădător să văd care sunt piesele alese. Nu-mi vine să cred că au trecut 30 de ani, dar iată-ne aici.

Așa că ajutați-ne. Și fițți blânzi. Setlistul final va avea 13 piese. Câte una de pe fiecare album. E la alegerea voastră”.

Opeth: Evolution XXX ‘By Request’ tour

Oct 13: Berlin Admiralspalast, Germany
Oct 14: Wiesbaden Schlachthof, Germany
Oct 15: Paris Salle Pleyel, France
Oct 16: London Eventim Apollo, London
Oct 18: Wuppertal Historische Stadthalle, Germany
Oct 19: Utrecht TivoliVredenburg (Grote Zaal), Netherlands
Oct 20: Utrecht – TivoliVredenburg (Ronda), Netherlands
Oct 25: Lisbon – Colisue dos Recreios, Portugal

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button