Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă „Don’t Chase The Dead”, noul single Marilyn Manson

Marilyn Manson a lansat Don’t Chase The Dead, al doilea single de pe albumul We Are Chaos care va fi lansat mâine.

Despre albumul care urmează să apară, Manson a precizat: „Sunt într-o etapă a vieții în care vreau să spun povești cu acest album, și este ca un de muzeu al figurilor de ceară al gândurilor mele, un studiu al camerei ororilor din capul meu. Tot romantismul și toată speranța pe care le poți avea în lume, aici în Timpul Sfârșitului poate fi un fel diferit de apocalipsă pentru fiecare persoană care ascultă acest album. Am încercat să-l pictez cu cuvinte, iar Shooter cu sunete, astfel încât să poți vedea și auzi ceea-ți dorești, pasiunea și disperarea ta. Este un fel de explicație dramatică! Dar este plin de dramatism. Nu l-aș compara cu niciun alt album de-ale mele, dar ve auzi câte puțin din fiecare. Este ca și cum am concentrat totul într-un singur loc, în final”.

Albumul a fost co-produs de Manson și Shooter Jennings.

„Când ascult We Are Chaos acum, pare că a fost ieri sau că totul se repetă, așa cum s-a întâmplat mereu, făcând să pară că piesa care dă titlul albumului și toate poveștile le-am scris azi. Acest album a fost înregistrat fără ca cineva să-l fi ascultat înainte de a fi gata. Există o față A și o față B în mod tradițional. Dar la fel ca un LP, este un cerc aplatizat și depinde de ascultător să pună ultima piesă de puzzle în poza aranjamentului pieselor.

Acest concept de album este oglinda a ceea ce eu și Shooter am construit pentru ascultător. Sunt atât de multe camere, dulapuri, seifuri și sertare. Dar în suflet sau în muzeul amintirilor tale, cele mai rele sunt întotdeauna oglinzile. Cioburi și așchii ale unor fantome mi-au bântuit mâinile când am scris mare parte din aceste versuri”, spune Mason despre album.

Coperta pentru We Are The Chaos  a fost pictată chiar de Manson, pentru acest material, și se numește Inifinite Darkness , care este de asemenea titlul unei melodii de pe acest material.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button