Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

System Of A Down a lansat muzică nouă după 15 ani

System Of A Down a lansat două noi single-uri după 15 ani, Protect The Land și Genocidal Humanoidz. Din vânzarea acestor materiale, trupa își dorește să strângă bani pentru victimele civile ale războiului în care este implicată Armenia.

Într-o declarație oficială, membrii trupei scriu: „Noi, System Of A Down, tocmai am lansat muzică nouă în ultimii 15 ani. Acum este timpul pentru a face asta, împreună, noi patru având ceva extrem de important de comunicat ca o singură voce. Aceste două cântece vorbesc despre un război groaznic și serios care continuă acasă în Armenia. (…) „Vă rugăm să luați în considerare oportunitatea de a descărca aceste melodii ca pe un act de caritate, indiferent de modul în care alegeți să le ascultați astăzi, mâine și în anii următori. (…) Vă implorăm să donați orice sumă i-ar putea ajuta pe cei care sunt victimele unor crime împotriva umanității.  Veți primi în schimb permisiunea de a descărca aceste două noi cântece și veți simți că ați făcut ceva. Aceste fonduri vor fi folosite pentru a furniza ajutorul de care este nevoie cu disperare și alimentele celor care sunt afectați de aceste acte atroce.”

 

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button