Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Kiss, Biffy Clyro și System of A Down, cap de afiș la festivalul Download de anul viitor

Organizatorii festivalului britanic Download au confirmat azi numele a 80 de artișri care vor cânta anul viitor pe scena festivalului. Evenimentul de anul acesta a trebuit anulat din cauza COVID-19 și a restricțiilor impuse, când hedlineri erau Kiss, System of A Down și Iron Maiden. Dar, deși Maiden nu vin anull viitor, ceilalți au confirmat prezența.

Un alt cap de afiș va fi Biffy Clyro, care a mai fost la Download în 2017.

Festivalul va avea loc în perioada 4-6 iunie 2021 la Donington Park, Leicestershire.

Zeci de alte trupe și artiști au conformat prezența în acel weekend: Korn, Deftones, The Darkness Mastodon, Killswitch Engage, Myles Kennedy & Company, Lacuna Coil, The Wildhearts, Airbourne, Baroness, Volbeat, Bush, Gojira, Funeral For A Friend și Sepultura.

„Festivalul Download de anul viitor va fi ceva special și va fi înscris în cărțile de sitorie ca momentul în care familia Download s-a reunit. Vom munci pe rupte în spatele scenei pentru a face din festivalul de anul viitor unul de neuitat și să sărbătorim astfel un festival pe care cu toții îl iubim”, spune Andy Copping, organizator al festivalului.

Biletele pentru festivalul Download vor fi puse în vânzare de vineri, 7 august, pe site-ul oficial al evenimentului.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button