Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Billie Joe Armstrong lansează „No Fun Mondays”, un album de coveruri realizate în carantină

Billie Joe Armstrong, liderul trupei Green Day, va lansa mai multe coveruri pe care le-a înregistrat în timpul izolării din cauza pandemiei cu Covid-19, adunate dub titlul unui nou album: No Fun Mondays. Albumul va fi lansat la 27 noiembrie.

Armstrong a lansat în martie o serie de carantină cu același titlu. În cadrul acelor sesiuni live a interpretat mai multe cântece clasice, de la Police on My Back a celor de la Clash, până la Gimme Some Truth a lui John Lennon, sau Manic Monday, al fetelor de la Bangles.

„În timp ce toți eram izolați, am apucat să mă gândesc la lucrurile care contează cel mai mult în viață: familia, prietenii și, bineînțeles, muzica”, a declarat Armstrong. „M-am gândit că dacă tot trebuie să petrecem acest timp în izolare cel puțin putem fi singuri împreună”.

No Fun Mondays este disponibil pentru precomenzi pe CD și vinil.

Se presupunea că Armstrong și trupa sa să petreacă acest an pe drumuri, în turneu cu Fall Out Boy și Weezer, dar Hella Mega Tour a fost reprogramat pentru anul viitor și ar trebui să înceapă la 14 iulie în Seattle. Green Day au lansat cel mai recent album al lor, Father Of All… în februarie.

No Fun Mondays Tracklist

1. “I Think We’re Alone Now”
2. “War Stories”
3. “Manic Monday”
4. “Corpus Christi”
5. “That Thing You Do!”
6. “Amico”
7. “You Can’t Put Your Arms Round a Memory”
8. “Kids in America”
9. “Not That Way Anymore”
10. “That’s Rock ‘N’ Roll”
11. “Gimme Some Truth”
12. “Whole Wide World”
13. “Police on My Back”
14. “A New England”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button