Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Uriah Heep anunță un turneu aniversar

Uriah Heep a anunțat un turneu în Marea Britanie, în care va pleca anul acesta pentru a marca cea de a 50-a aniversare. Turneu va începe la Glasgow la 1 noiembrie și se va termina la 7 noiembrie la Cardiff.

„Cine și-ar fi imaginat în 1970 că Uriah Heep va mai fi aici pentru a sărăbători 50 de ani? Este ceva extraordinar, mai ales că trupa îcă are o forță care vibrează pe scenă și încă produce albume precum este cel mai recent, Living the Dream, care a fost apreciat de media și fani”, spune chitaristul Mick Box. „Suntem foarte mândri că intrăm în această a 50-a aniversare cu aceeași pasiune, dorință și dragoste pentru ceea ce facem și sperăm ca asta să ne țină și de acum înainte. Încă mai sunt orizonturi de cucerit și noi cântece de scris și cântat, și pare că aventura de-abia a început. Un mare „Mulțumesc” trebuie să meargă că tre fani care au stat alături de noi cu fiecare centimetru din drumul parcurs, și al căror număr crește de la o zi la alta”.

Uriah Heep 50th Anniversary UK Tour Dates

Nov 1: Glasgow, Royal Concert Hall
Nov 2: Gateshead, Sage
Nov 3: Manchester, Bridgewater Hall
Nov 4: London, The Palladium
Nov 6: Birmingham, Symphony Hall
Nov 7: Cardiff, St. David’s Hall

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button