Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Sharon Osbourne spune că Ozzy lucrează la un nou album

Sharon Osbourne spune că Ozzy a început să lucreze la un nou album, după recent lansatul Ordinary Man și va colabora din nou cu Andrew Watt pentru acest proiect, potrivit Classic Rock.

Existau deja zvonuri de la începutul acestui an că Ozzy Osbourne plănuiește să se apuce de un nou album imediat ce va putea. Soția sa a declarat în urmă cu câteva zile: „N-ai cum să-l oprești. O face.”

Într-un dialog cu Steve-O’s Wild Ride, Sharon dezvăluie: „A început al doilea album cu Andrew Watt chiar acum. ”A vorbit și despre starea de spnătate a Prințului Întunericului după ce fostul membru al trupei Black Sabbath a căzut în casă anul trecut, agravând o rană mai veche cu care s-a ales în urma unui accident cu ATV în 2003, care i-ar fi agravat și simptomele de Parkinson.

„E bine. A avut o accidentare foarte urâtă și la un moment dat au crezut că nu va mai putea să meargă, dar uite că merge și îi e bine.A avut atât de multe probleme medicale, dar e bine. Devine mai puternic pe zi ce trece. Să ai problema aia la coloană, și apoi să ți se declanșeze boala Parkinson, pentru care de altfel ești predispus…dar nu se activase niciodată. Doar avea genele.

E ca și cum ai avea gena cancerului la sân dar nu faci niciodată boala. El avea gena de Parkinson, iar accidentul i-a activat-o. Așa că a primit o doză dublă din tot. Dar face bine acum.”

Cât despre turneu: „Ozzy spune că atât timp cât compune, trebuie să o termine în felul său pentru că se afla într-un turneu de adio, și ar mai avea un an din acel turneu, dar accidentul l-a întrerupt. Spune că nu se va termina pur și simplu așa. Spune că trebuie să revină acolo, și chiar dacă e vorba numai de un concert de adio, îl va face.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button