Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ozzy revine cu amănunte despre starea sa de sănătate

Ozzy Osbourne spune că starea de sănătate i se îmbunătățește după operația din 2019, dar admite că este „un proces lent”, potrivit Classic Rock.

Fostul vocalist al trupei Black Sabbath a căzut în casă anul trecut, o veche accidentare agravându-i-se, ceea ce a dus la anularea întregului turneu programat în 2019.

Ozzy a fost invitat în emisiunea The Talk de la CBS, împreună cu soția și managerul său, Sharon, și fiica, Kelly. „Întrebat cum a trăit în carantină din cauza pandemiei cu COVID-19, Ozzy a spus: „A fost bine, pentru că m-am recuperat în urma operației pe care am avut-o anul trecut. N-am stat acasă atât de mult niciodată în toată cariera mea.

Întrebat despre starea de sănătate, Ozzy a spus: „Se îmbunătățește – dar este un proces lent. Dar mă fac bine încet, dar sigur.”

Ozzy ar fi trebuit să plece în turneul reprogramat No More Tours 2 în Atlanta luna trecută, dar concertele au fost amânate pentru a-i permite cântărețului să-și urmeze tratamentul medical în Elveția, din cauza luptei sale continue cu boala Parkinson.

Turneul a fost pus în așteptate din cauza pandemiei, dar Prințul Întunericului ar trebui să revină pe scenă la finalul acestui an, cu concerte în Marea Britanie și Europa, primul urmând a fi la Newcastle, în 23 octombrie, pentru promovarea noului său album de studio, Ordinary Man.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button