Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Papa Roach plănuiește lansarea unui nou album de studio

Deși nu a fost anunțată data în mod oficial, Papa Roach ar putea lansa cât de curând un nou album de studio, la doi ani de la precedentul material discografic, potrivit Loudwire.com. Vorbind pentru LAMC Productions, vocalistul Jacoby Shaddix a dezvăluit faptul că trupa plănuiește să lanseze noul album de studio, „undeva pe la începutul anului”.

Poate că procesul a fost grăbit puțin de perioada de timp liber pe care au petrecut-o membrii trupei în timpul pandemiei cu COVOD-19. „Fiind izolați în case, pentru o perioadă, am scris foarte mult la piese. Avem probabil cam 10 piese scrise în acest moment, și vom continua să scriem având în vedere că în continuare stăm în case. Și poate că vom scoate un album la începutul anului viitor. Și suntem foarte bucuroși. Am semnat și un nou contract, ceea ce ne bucură și mai mult.”

Cel mai recent album al trupei Who Do You Trust?,  a fost lansat la 18 ianuarie 2019, și a dat trei hituri: piesa care dă titlul albumului, Elevate și Come Around. 

Cu chitaristul Jerry Horton, perfect recuperat după accidentarea la un deget, Papa Roach a oferit un concert live online la aniversarea a 20 de ani de la lansarea albumului Infest, cântând întregul album numai pentru cei care au cumpărat bilete în weekend. Banii au fost donați către Doctors Without Borders, NAACP și World Federation for Mental Health.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button