Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Să fi confirmat din greșeală AC/DC revenirea lor?

Ai clipit și a și dispărut, dar e posibil ca AC/DC să fi confirmat din greșeală (sau intenționat, poate chiar asta a fost și ideea)vestea că s-au reunit, și sunt pe cale să producă muzică nouă.

Potrivit site-ului fanilor brazilieni AC/DC, fotografii cu noua componență a trupei au fost publicate pentru scurt timp pe site-ul oficial al trupei, dar au fost șterse imediat. Fotografiile, care par să fi fost făcute în timpul unei filmări la un videoclip, îl arată pe bateristul Phil Rudd și chitaristul Stevie Young pe scenă pentru prima dată.

Site-ul fanilor susține de asemenea că filmarea a fost făcută în Olanda în februarie, și că videoclipul va fi lansat în curând, iar noul album al trupei ar trebui să fie lansat până la finalul anului.

https://twitter.com/mitchlafon/status/1307109318337142786

Zvonuri despre o reuniune AC/DC au apărut încă de acum doi ani, când Brian Johnson și bateristul Phil Rudd au fost vîzuți în apropierea Vancouver’s Warehouse Studios unde trupa a înregistrat mai multe albume în trecut.

Au fost fotografiați atunci împreună cu inginerul de sunet cu care lucrează de mult timp, Mike Fraser, în aceeași locație, acesta confirmând mai târziu că membrii trupei s-au reunit la studio pentru a lucra la ceva.

În luna iulie a acestui an, și fostul lider Twisted Sister, Dee Snider susținea că noul album de studio AC/DC a fost amânat din cauza pandemiei, după ce cu un an înainte dezvăluise că albumul va conține și piese înregistrare cu Malcolm Young, și ceilalți patru membri ai trupei.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button