Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

(VIDEO) Urmărește noul videoclip Five Finger Death Punch

Five Finger Death Punch a lansat un nou videoclip, cel pentru piesa A Little Bit Off. Piesa este de pe cel mai recent album al trupei, F8  și este al doilea videoclip lansat pentru piesă de pe acest material.

Videoclipul a fost filmat în timpul carantinei pe o stradă fără mașini din Las Vegas unde Ivan Moody este singurul om pe un drum care de obicei era plin cu oameni.

„Noul nostru album F8 a ieșit exact în momentul în care COVID-19 a lovit societatea vestică și în mod firec toatp atențai a fost ațintită către pandemie. Ne-a pus într-o situație dificilă, când pe de o parte acesta este probabil cel mai bun album pe care l-am făcut vreodată, pe de altă parte pare insensibil să promovezi un album în timp ce oameni din toată lumea mor, afacerile s-au închis, iar economie e cu fața la pământ. Pentru că a afectat toate evenimentele publice, turneele au fost anulate sau amânate pentru cine știe când, și artiștii au devenit victime ale acestei probleme.”, a explicat Zoltan Bathory.

„Așa că am hotărât să facem acest video, un instantaneu al unor vremuri pe care noi nu le-am mai trăit și să o facem cu ceva umor, măcar să mai aducem un zâmbet pe față. (…) Cu toții am „oprit azi motoarele”. ( „a little bit off today”).

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button