Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Chris Slade: „Din câte știu, încă sunt bateristul AC/DC”

Chris Slade spune că nimic nu sugerează că nu mai face parte din trupa AC/DC, în ciuda zvonurilor că Phil Rudd a revenit în grup.

Bateristul a intrat inițial în trupă în 1989, dar a fost înlocuit când Phil Rudd a fost adus înapoi în 1994. Apoi, Slade a făcut iar schimb de locuri cu același Rudd în 2016, când acesta a fost dat afară din trupă din cauză că fusese găsit vinovat de posesie de droguri și amenințări cu moartea.

Și deși se zvonește de ceva vreme că Rudd a revenit în trupă, Slade spune „din câte știe, el este actualul baterist AC/DC”.

Într-un interviu pentru Rolling Stone, a punctat că Wikipedia încă îl indică bateristul AC/DC și că a fost întrebat dacă este corect. „Din câte știu, și sunt absolut sincer, sunt actualul baterist în AC/DC. Poate că unora le va suna ca și cum aș fi vreun nebun. Am mai spus asta în interviuri și oamenii au luat-o la fugă: Omul e nebun, și-a pierdut mințile. Nu știe despre ce vorbește.

Nimeni nu m-a sunat să-mi spună: Hei, nu mai ești actualul baterist; sau Apropo, Phil a revenit în trupă de trei ani. Nimeni nu mi-a zis asta”, a replicat Slade.

„Sunt destul de conștient să îmi dau seama că Phil poate la fel de bine să revină în trupă. Nu am nicio idee. Nu am avut nici data trecută când m-au sunat înainte de Rock Or Bust. Sunt deschis tuturor posibilităților. Așa ar trebui să fie oamenii, cu mintea deschisă.”

Recent, fostul membru Twisted Sister, Dee Snider, a susținut că noul album AC/DC a fost înregistrat și va include riffuri înregistrate cu regretatul Malcolm Young, apoi a revenit și a spus că acesta album a fost amânat.

Întrebat dacă este posibil așa ceva, Slade spune: „Asta s-ar putea întâmpla. Cu toții știm ce poate tehnologia. Sunt sigur că Angus și Malcolm au vorbit despre asta mult înainte ca el să moarăr și înainte ca el să fie foarte bolnav.
Sunt sigur că a fost un plan mare. Dar, bineînțeles, mai renunți la planuri. Planul A se transformă în Planul Z.
Personal cred că Angus nu are de gând să se retragă. Așa că este posibil să existe un alt album. Sunt aproape sigur că va fi. Cine va fi în trupă? NU am habar. Va reveni Cliff Williams? Cine poate ști?Dacă s-a săturat de pescuit, poate că va dori să cânte”.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button