Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă „Bruised and Bloodied”, al doilea single de pe viitorul album Seether

Trupa Seether a lansat al doilea single de pe viitorul album, Bruised and Bloodied. 

Seether urmează să lanseze cel de al optulea album al trupei, Si Vis Pacem, Para Bellum (Dacă vrei pace, pregătește-te de război) la 28 august. De pe albumul cu 13 piese, trupa a lansat cu o lună în urmă primul single,  Dangerous. Ambele single-uri pot fi ascultat și la Radio Total.

În urmă cu trei ani, când grupul sud-african a lansat Poison the Parish, a făcut un efort conștient pentru a reveni în forță. Pe piesa Dangerous , Seether intră pe o direcție de metal alternativ.

Albumul Si Vis Pacem, Para Bellum este și primul pentru chitaristul Corey Lowery (fost Saint Asonia, Stuck Mojo), care s-a alăturat grupului inițial ca membru al trupei în turneu în 2018, înainte de a deveni membru deplin al grupului anul trecut. „Corey are foarte multă experiență și este și un chitarist care te inspiră; este fratele mai mare pe care mi l-am dorit dintotdeauna”, spune liderul Shaun Morgan.

Noul album Seether, care a fost înregistrat în Nashville între decembrie și ianuarie, a fost produs de Shaun Morgan, iar mixajul a fost produs de Matt Hyde (Deftones, AFI).

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button