Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Jump dezvăluie tracklist-ul și coperta noului album, „Breaking Point”

Rockerii progresivi britanici de la Jump au anunțat că vor lansa albumul Breaking Point la 9 noiembrie. Acesta este primul nou album al grupului în ultimii patru ani, și al paisprezecelea din întreaga carieră.

„Suntem foarte mulțumiți de ceea ce a devenit Breaking Point”, spune cântărețul John Dexter pentru revista Prog. „A fost o călătorie cu peripeții aducerea acestui album la bun final – ceva ce sunt sigur că multe trupe pot spune în aceste vremuri ciudate. Nu sunt probleme cu materialul – suntem foarte mândri de ele – ci mai mult cu deciziile noastre care au trebuit să fie luate printre obiecte de grădinărit sau din dormitoare în loc de niște pub-uri.

Totul a sărit în aer, dar din fericire am reușit să facem multe înainte de izbucnirea pandemiei. Ronnie a preluat maneta de producător și am continuat păstrând distanța socială…A făcut o treabă nemaipomenită!”

Breaking Point a fost produs de chitaristul Steve „Ronnie” Rundle, care a și mixat albumul. Jump intenționa ca lansarea să coincidă cu aniversarea a 30 de ani de concerte, care ar fi trebuit să aibă loc în aprilie. Dar din cauza pandemiei aceasta nu a mai avut loc.

Jump: Breaking Point
1. The Heroes
2. The King
3. The City
4. The Voices
5. The Cellar
6. Breaking Point
7. The Parade
8. The Widow
9. The Cold Fire

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button