Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Black Stone Cherry revine cu un nou single și anunță album nou

Black Stone Cherry a anunțat că noul album de studio, The Human Condition și va fi lansat la 30 octombrie. Iar pentru a marca această veste, băieții au lansat videoclipul pentru piesa Again.

Membrii trupei și-au produs singuri albumul și l-au înregistrat la Monocle Studios care aparțin bassistului Jon Lawhon. Sesiunile de înregistrare s-au finalizat doar cu câteva zile înainte să fie luate măsurile de izolare din cauza pandemiei cu COVID-19.

Bateristul și pianistul John Fred Young explică: „Era o urgență și o teamă a necunoscutului în timpul acelor înregistrări – a fost cam înfricoșător. Fiecare cântec de pe acest album spune povestea unei experiențe prin care am trecut cu toții – feiricire, frământări, modul în care ne adaptăm.”

Black Stone Cherry va pleca într-un turneu în Marea Britanie în septembrie anul viitor, împreună cu The Kris Barras Band, după ce au fost nevoiți să-și amâne planurile de turneu de anul acesta.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button