Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Richie Sambora despre o eventuală reuniune Bon Jovi: „Nu o iau în calcul”

Chitaristul Richie Sambora a vorbit despre decizia lui de a părăsi Bon Jovi în 2013 și despre eventualitatea unei reveniri în trupa în care a petrecut 30 de ani.

Vorbind pentru Daily Mail, Sambora a declarat: „Ar trebui să fie o situație specială pentru mine ca să revin, dar cu siguranță nu iau asta în calcul. Nu am niciun resentiment pentru această trupă.”

Comentariile apar la mai puțin de o lună după ce liderul Jon Bon Jovi a vorbit pentru Rock Antenne din Germania despre posibilitatea unei reuniuni cu Sambora, spunând: „„Nu există să treacă o zi să nu-mi doresc ca Richie să fi trăit cu noi și să fi fost în trupă. Și totuși, în mod ciudat, inabilitatea lui de a mai fi cu noi a dus la scrierea albumului din 2016, This House Is Not For Sale. A fost un album foarte puternic. Nu știu unde am fi ajuns, dar din toată durerea aia și suferința a ieșit asta.”

Sambora a răspuns direct comentariilor lui Bon Jovi: „Când oamenii spun că nu mai am viața mea împreună – mă iau la mișto? Sunt cel mai fericit om!”

Sambora, care s-a alăturat trupei în 1983 și a participat la scrierea celor mai multe hituri ale trupe, a părăsit trupa în 2013. „Aveam nevoie de o pauză pentru a mă revigora și a mă reînnoi”, a declarat el pentru Classic Rock în 2016. „Nu făceam decât să munim pe rupte. Ultimul turneu în care am fost cu ei a durat 18 luni jumate, iar cel de dinainte de 16 luni și jumate. Simți că nu trăiești. Mi-am zis: Gata! E timpul să preiei frâiele.”

Acum, adaugă: „Evident că doare și știi, sunt grele despărțirile. Eram într-o situație și nu mi-a fost ușor să iau decizia de a părăsi trupa și fanii. Eram într-o situație dificilă cu familia mea și trebuia să iau o decizie grea și am luat-o, și știu cu oamenilor nu le-a plăcut.”
Bon Jovi a lansat albumul 2020 la 2 octombrie.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button