Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Matt Bellamy: „Următorul album Muse va fi inspirat din protestele și haosul anului 2020”

Liderul trupei Muse, Matt Bellamy, și-a ținut ocupați fanii cu noul său cântec solo Tomorrow’s World, (pe care o poți asculta și la Radio Total), dar cum rămâne cu trupa sa? Într-un interviu pentru The Sun, Bellamy a dezvăluit faptul că a început să scrie pentru următorul album Muse.

„Am început să scriu când au izbucnit protestele și s-a declanșat întregul haos”, spune Bellamy. „Este ciudat să spun asta dar se potrivește muzicii pe care o scriu. Ești cumva pe muchie.”

În urmă cu câteva luni, Bellamy a vorbit despre posibilitatea trupei de a lucra împreună în vechea lor casă din orașul natal Teignmouth. El a explicat pentru NME: „Îmi place ideea unei resetări totale și a revenirii în locul din care am pornit. Adică, fizic să revenim în orașul nostru natal și să revenim la modul în care eram la acea vreme. Probabil că vom intra în studio anul viitor pentru a face un nou album și apoi să plecăm în turneu, în funcție de restricțiile de călătorie.”

Muse intenționa oricum ca 2020 să fie un an de pauză, o pauză pe care ar fi avut după foarte mult timp. Dar odată cu pandemia și haosul din toată lumea, Bellamy a fost inspirat să se apuce din nou de lucru.

Cel mai recent album al trupei este Simulation Theory, din 2018, care a ajuns pe locul 12 în Billboard 200 Album Chart.

 

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button