Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

(VIDEO) Turul virtual al mașinilor lui James Hetfield

James Hetfield nu este numai liderul trupei Metallica. Este și un filantropist, un artizan și un colecționar de mașini, așa cum veți vedea în filmulețele realizate de loudwire.com.

Anul trecut, muzicianul a donat mai multe dintre mașinile sale muzeului Petersen Automotive din Los Angeles și a fost numit membru fondator, prin urmare. În ianuarie, anul acesta, și-a făcut prima apariție publică după perioada de dezintoxicare la un eveniment de lansare a unei mașini. La începutul acestei luni, a anunțat lansarea unei cărți cu poze  prezentând o colecție numită Reclaimed Rust: The Four-Wheeled Creations Of james Hetfield, care va fi lansată la 28 iulie.

Muzeul Petersen Automotive a distribuit un tur virtual complet al expoziției de mașini. „Reclaimed Rust înseamnă pentru mine că  o chitară veche stă undeva într-un colț cu cântecele încă în ea, așteptând să fie ridicată și să prindă viață din nou”, spune Hetfield în film. „Am făcut asta cu multe dintre aceste mașini. Am văzut mașini părăsite undeva pe un câmp din Kansas și m-am gândit: Încă mai au povești de spus. Hai să aduc lucrurile astea la viață din nou.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button