Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește trailer-ul la filmul documentar despre viața lui Ozzy Osbourne

A fost lansat trailer-ul la filmul documentar despre viața lui Ozzy Osbourne: Biography: The Nine Lives Of Ozzy. Filmul este produs de A&E și este regizat de R.Greg Johnston, în timp ce Ozzy, soția sa, Sharon, și fiul său, Jack se numără printre producătorii executivi.

Premiera documentarului va fi în luna martie. În clip, Osbourne se uită la un filmuleț cu el pe când era tânăr, în care apar artiști ca Marilyn Manson, Post Malone și Rob Zombie, dar și Sharon, Jack și producătorul Rick Rubin.

Ozzy spune: „M-am folosit de talentul de a face cumva oamenii să se distreze când mă prosteam pe scenă pe muzica mea. Presupune că e cam la fel.” Malone adaugă: „Cred că muzica lui Ozzy va trece peste testul timpului. Mă face să plâng și îmi dă fiori – e pur și simplu perfectă”.

Alți artiști vor fi intervievați într-un documentar de 86 de minute care-i include și pe Ice-T și Jonathan Davis de la Korn.

Ozzy va lansa la 21 februarie noul său album, Ordinary Man. Iar pe scenă va reveni la 27 mai, la Atlanta.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button