Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Sully Erna speră să termine anul acesta un nou album Godsmack și un proiect solo

Sully Erna nu plănuiește doar ca noul album Godsmack să fie gata până la finalul anului. El își propune să termine și un album solo, următorul după Hometown Life (2016), potrivit Loudwire, care citează Offstage With DWP.

Anul acesta, Godsmack ar fi trebui să cânte la unele festivaluri. Pandemia de coronavirus a blocat aceste planuri. Din fericire, pandemia nu a blocat și creativitatea solistului Godsmack. „Sunt mai multe lucruri care se întâmplă, dar  ceea ce urmează să fie permis încă nu s-a spus”, a răspuns Erna atunci când a fost întrebat care sunt planurile lui.

„Principala mea prioritate este să petrec restul anului cu trupa mea, scriind, repetând, mixând, masterizând, pentru a aduce trupa în topuri anul următor.

Chiar sper să pot termina și un album solo în acest an. Așa că voi încerca să fiu cât mai agresiv cu creativitatea mea și să reușesc să termin două albume înaintea Sărbătorilor de iarnă.”, spune Erna.

Și asta se pare că nu e tot. Liderul Godsmack speră să lanseze și un fil documentar despre viața sa, la care a lucrat de ceva vreme. „Celălalt lucru cu care ne află aproape de final este un documentar care este filmat de mulți ani, despre viața mea, care se bazează pe o carte pe care al lansat-o, The Paths We Choose. Chiar cred că va fi finalizat până la sfârșitul lunii iulie și să încerc să-i găsesc „o casă”, indiferent dacă e Netflix sau alta”, a continuat el.

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button