Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Marillion a dezvăluit amănunte despre viitorul album

Marillion a oferit fanilor mai multe detalii despre următorul lor album, cel de-al 19-lea. Bassistul Pete Trewavas l-a descris ca a având un sound „foarte pozitiv”.

Trupa a început să lucreze la albumul care deocamdată nu are un nume în urmă cu câțiva ani, iar clăparul Mark Kelly dezvăluie: „De când a început perioada de izolare am cântat intens aproape o oră-două pe zi, și am rearanjat totul cam de vreo 30-35 de ori.

În ultimele zile, am ales cele 10 care ne plac cel mai mult, fiecare dintre noi făcând-o în secret, și i le-am arătat lui Mike (producătorul Michael Hunter), de unde el a spus: „Ok, astea sunt lucrurile care ne entuziasmează și vom lucra la ele în următoarele luni pentru a lua forma a ceea ce sperăm să devină un album.”

Deși direcția muzicală exactă urmează să fie stabilită, chitaristul Steve Rothery dezvăluie: „Este destul de variat în termeni stilistici ce avem noi aici”. El a descris structura albumului ca fiind mai aproape de sound-ul de pe Afraid Of Sunlight decât de pe FEAR.

Totuși, vocalistul Steve Hogarth le-a spus fanilor că versurile nu vor mai fi la fel de furioase precum cele de pe FEAR. „Am încercat intenționat să nu scriu ceva despre pandemie sau despre cum ne-a afectat pe toți pentru că m-am gândit că oricare artist de pe Pământ face asta acum. Când vom lansa noi acest album, char dacă nu este ultimul lucru pe care cineva ar vrea să asculte acum, cu siguranță ar putea fi la vremea aceea, așa că am încercat să evităm acest lucru.

Poate că pe ici pe colo există niște trimiteri. Scriu despre cum mă simt, despre ce văd în lume – despre asta am scris mereu – așa că ar putea fi niște trimiteri dar va trebui să le căutați.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button