Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Piesa „In The End” (Linkin Park) a depășit 1 miliard de vizualizări pe Youtube

In The End este al doilea cântec al americanilor de la Linkin Park care depășește pragul de un miliard de vizualizări pe Youtube, potrivit Kerrang!

In The End este melodia care se bucură de aprecierea fanilor la aproape 20 de ani de la lansare.

Prima piesă a băieților care a atins acest număr de vizualizări a fost Numb, în luna noiembrie a anului 2018. Din păcate, ambele „recorduri” au fost stabilite după decesul solistului Chester Bennington, care s-a sinucis în iulie 2017.

Dave Farrell spune că membrii trupei lucrează la noi idei de piese în perioada de carantină din cauza coronavirusului.

Farrell a spus: „Pentru noi, trupa, am cam scris și am cam lucrat și înainte să înceapă toată nebunia asta. Din când în când, în faza asta, facem întâlniri pe Zoom pentru a lua masa împreună și a ne saluta. Nu avem cum să ne întâlnim altfel, să scrime și să facem tot ce trebuie. Așa că lucrez acasă puțin, pun cap la cap idei.”

„Am cântat mult la tobe doar pentru a face ceva nou. Am făcut asta în ultimul an și jumăptate făcând intenționat cât mai mult zgomot pentru a-mi crea prorpiul spațiu în casă!”, a adăugat el.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button