Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește un nou videoclip pentru piesa „Hold On To Memories” a trupei Disturbed

Începutul de an  aduce un nou videoclip pentru piesa „Hold On To Memories” a băieților de la Disturbed. Inițial, trupa lansase la sfârșitul anului trecut un clip video live pentru aceeași piesă.

Piesa este o invitație pentru fani de a reflecta la propriile amintiri.

Lansat în urmă cu două zile, clipul pentru piesa de pe albumul Evolution sosește „și ca o reamintire a celor care nu mai sunt printre noi, dar și ca o celebrare a vieții lor li a luminii pe care au adus-o celor care le erau cel mai apropiați”, se arată într-un comunicat. În acest clip, membrii trupei cântă piesa în fața unui fundal pe care se derulează fotografii făcute de-a lungul existenței trupei.

„Cei care ne-au părăsit nu vor pleca niciodată dintre noi”, a spus solistul Disturbed, David Draiman. „Rămân în memoria noastră și îi încurajez pe toți să-și trăiască fiecare zi ca și cum ar fi ultima din viața lor, construind amintiri care vor rămâne pentru totdeauna cu oamenii care-i iubesc. Străluciți deasupra acestei lumi”.

Noul videoclip este regizat de Matt Mahurin, același care a regizat și „The Sound of Silence”.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button