Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Disturbed lucrează la muzică nouă în carantină

David Draiman, care locuiește în Hawaii cu soția și fiul lor, a discutat despre planurile Disturbed care urmează albumului Evolution din 2018, în timpul unui interviu pentru Download Festival TV.

Întrebat ce face în perioada de izolare din cauza coronavirusului, David a spus: „Avem un fiul de șase ani și jumătate, așa că școala de acasă mi-a ocupat cea mai mare parte din săptămână. Și vreau să zic cea mai mare parte din timp. În restul timpului, m-am mai ocupat puțin și de muzică, dar nimic nebunesc. Am vorbit și cu băieții din trupă despre un nou material, dar avem ceva marfă în stadiu foarte incipient. Un cântec, cu siguranță, este ucigașul din buzunarul nostru de la spate. Doar că nu l-am înregistrat. Și mai avem câteva idei de piese, dar nimic la care să fi lucrat suficient.”

Potrivit lui Draiman, să faci muzică pe Internet este un aspect care prezintă multe probleme, mai ales dacă ultimele două albume Disturbed au fost compuse cu membrii trupei adunați toți într-o cameră schimbând idei între ei.

„Ar trebui să intrăm în ritm să putem face astfel de lucruri în Zoom sau online cumva, altfel decât față în față”, spune el. „Cel puțin este un fel de conectare real-time astfel încât putem crea împreună improvizând, dar există probleme cu partea audio – nu e atât de clar cum ai vrea uneori, este prea multă compresie  și pierzi nivelul. E o provocare, iar vibe-ul nu există. Nimic nu se compară cu momentul în care te afli laolaltă cu colegii cu care ai scris piesele și ne hrănim unii de la alții cu energie și creaăm ca o singură persoană.”

Turneul Disturbed „The Sickness 20th Anniversary Tour” a fost amânat până vara următoare din cauza pandemiei cu coronavirus.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button